mens houdt een playstation controller vast

Gamemaatje zoeken? Begin direct met mensen toevoegen!

Gamemaatje zoeken om samen mee te kunnen gamen? Je hoeft niet meer verder te kijken want je bent hier op de juiste plek terecht gekomen. Op ons platform kom je gemakkelijk in contact met gamers zoals jij. In onze grote ledenlijst vindt je gamers die spelen op de PC, PlayStation en XBOX.

Gamemaatje zoeken? Deze 3 stappen moet je volgen

Hieronder vind je 3 stappen om makkelijk een gamemaatje te vinden.

  1. Registreer je geheel gratis op ons platform. Iedereen mag meedoen, er zijn geen restricties.
  2. Zodra je je account hebt aangemaakt, is het belangrijk dat je je profiel in orde maakt. Hierbij kun je denken aan het invullen van de games die je speelt. Hierdoor kunnen andere gamers jou namelijk gerichter vinden.
  3. Begin je zoektocht naar andere gamers door ze online toe te voegen of een privébericht te sturen via ons platform. Door het direct toevoegen van andere gamers is de kans groot dat je snel een gamemaatje vindt, maar dit is helaas niet voor iedereen weggelegd. Je kunt daarom ook beginnen met het sturen van een privébericht om eerst kennis te maken met elkaar.

Met deze 3 simpele stappen vind je binnen no-time een gamemaatje waarmee je samen kunt gaan gamen. Waar wacht je nog op? Maak meteen een gratis account aan.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *